Kenen jääkaappi?

Putkilahden kyläseura organisoi yhdessä kauppias Pekka Salosen kanssa suuremman metallijätteen keräyspisteen Virran Puodin takapihalle. Keräys on ollut jo useamman vuoden ajan traditio, jolla pyritään helpottamaan yksittäisten kotitalouksien jätehuolia järjestämällä yhteiskuljetus suuremmalle erälle METALLIROMUA. Tämä on kuulunut kyläseuran kestävän kehityksen ideologiaan, mutta nyt tämä traditio on vaarannettu olennaisesti.

Jätekatoksen ympäristöön on tuotu valtaisa määrä metalliromukeräykseen kelpaamatonta tavaraa. Jääkaappeja, pakastimia, sohvia, televisioita ym. tavaraa on sellainen määrä, että kyläseuran on aivan mahdotonta jatkaa yhteiskeräyspisteen ylläpitoa jatkossa. Jäteasema ottaa vastaa ko. jätettä, mutta jos kyläseura toimittaa ko. jäte-erän sinne omalla kustannuksellaan, joudumme kauppias Salosen kanssa maksamaan ko. erästä kohtuuttoman summan rahaa (yli 1000 euroa). Kyläseuralla ei ole valitettavasti varoja tällaista toimintaa varten.

Pyytäisimme teitä, jotka olette toimittaneet yllä mainittua tavaraa jätepisteeseen, ottamaan yhteyttä Marja Riikoseen p. (0400) 647909 tai Anne-Maria Perttulaan p. (014) 825127.

Mikäli kantti ei riitä yhteydenottoon, voit maksaa kyläseuran tilille suoraan jätekuljetuksen hinnan 45 euroa / jätekappale. Kyläseuran tilinro Putkilahden osuuspankki 516616-45978. Suorituksen viitteenä ilmoita jätemaksu. Suorita maksu elokuun 20. päivään mennessä.

Ellet ole halukas maksamaan tuomasi kodinkoneen jätemaksua, pyydämme sinua hakemaan omasi pois vaikka yöaikaan elokuun 20. päivään mennessä.

Anne-Maria Perttula

Etusivulle...

Julkaistu
Putkilahden
kylälehdessä:
8 /2002 elokuu





Sivun alkuun...

Palautelomake

Kyläsepän kuulemia

Laiska renki ei ole kuin särpimen hukka.