www.putkilahti.net
Etusivu Perustietoja Palvelut Tapahtumat Kyläseura

Putkilahden Kyläseura ry
41870 PutkilahtiPutkilahden Kyläseura ry:n johtokunta 2021

Katri Ruth, puheenjohtaja   katri.ruth(at)elisanet.fi 
Valto Koskinen, sihteeri    valto.koskinen(at)putkilahti.net 
Else Märkjärvi, jäsen
Jorma Pynnönen, jäsen
Marja Riikonen, jäsen 

KYLÄSEURAN TOIMINTA

Putkilahden kyläseura ry on 1983 perustettu ja 1993 rekisteröity putkilahtelaisten sekä Putkilahden vapaa-ajan asukkaiden asioita ja hankkeita ajava yhdistys. Sen tarkoituksena on työskennellä kylän sivistyksellisten, sosiaalisten ja taloudellisten olojen kehittäjänä sekä kyläympäristön viihtyisyyden ylläpitäjänä. Kyläseura toimii asukkaiden yhdyssiteenä ja yhteistoiminnan kehittäjänä. Toimintavuoden 2020 lopussa seuralla oli jäsenmaksun maksaneita jäseniä 80.

Johtokunta, jaokset ja jäsenyydet

Johtokunnan kokouksia pidetään vuosittain yleensä 4-8, lisäksi seuran yleinen syys- ja kevätkokous. Johtokunnan ohella toimii kiinteistöjaosto hoitaen kiinteistöjen yksityiskohtaista toimintaa. Kiinteistöjaostoon kuuluvat Valto Koskinen, Pekka Salonen ja Marja Riikonen.

Putkilahden kyläseura ry on jäsenenä Keski-Suomen Kylät ry:ssä ja Suomen Kylätoiminta ry:ssä sekä osakkaana Korpilahden Satama Oy:ssä ja Putkilahden vesiosuuskunnassa.

Koulupuisto-kiinteistö

Koulupuisto-kiinteistöllä pidetään kertaluonteisia tapahtumia, kuten perhejuhlia ja kokouksia. Kylän eri organisaatiot käyttävät tiloja kokouksissaan. Kyläseura pitää Koulupuistossa johtokunnan kokoukset sekä yleiset kokoukset keväällä ja syksyllä. Kyläseura vuokraa Koulupuiston tiloja, telttoja, astiastoa ja tikkaita.

Kyläseuran säännöt

Kyläseuran uudet säännöt löytyvät tästä